Čapljinski portal - Rujan 2016

Neshvatljiv poraz GOŠK-a od Sloge iz Siminog Hana koštao je posla trenera Nedima Jusufbegovića.

Prema velikom istraživanju provedenom posljednjih dana u Bosni i Hercegovini, općina Čapljina nalazi se među općinama koje bilježe najveći uspjeh trenutnih lokalnih vlasti u proteklom četverogodišnjem mandatu.

Mladi košarkaši HKK ''Čapljina Lasta'' vrijedno treniraju te se pripremaju za nadolazeću sezonu.

Protekloga vikenda u Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini odigrana je prijateljska utakmica između odbojkašica Čapljine i Širokog Brijega. 

Troje Čapljinaca, Ersan Bijedić, Ivica Šimunović i Martin Limov su prošlog vikenda istrčali jubilarni 10. Sarajevski polumaraton koji je imao najviše finišera na jednoj utrci ovog tipa u Bosni i Hercegovini (po preliminiarnim rezultatima ukupno 1009 trkača je završilo utrku).

Ponedjeljak, 19 Rujan 2016 15:58

[FOTO] Iznenađujući poraz GOŠK-a

Prvo poluvrijeme utakmice između ekipa GOŠK-a i Sloge iz Simin Hana završilo je vodstvom gostiju od 1:0. 

Na natječaj za prijam 70 kadeta Granične policije BiH stiglo je čak 2640 prijava, što znači da je u prosjeku na jedno radno mjesto konkuriralo 38 kandidata. Ovi podaci jasno pokazuju na to da je država i dalje najpoželjniji “šef”, ali i na veliku nezaposlenost. Iz Granične policije kažu kako Povjerenstvo za izbor radi na pregledanju prijava. - Kandidati koji ne ispunjavaju uvjete natječaja ili su njihove prijave nepotpune ili nepravodobne bit će obaviješteni i imaju pravo prigovora ravnatelju Granične policije, istaknuli su iz Granične policije.

U Čapljinu je ovih dana stigla jako vrijedna sportska titula, za koju se pobrinuo mladi Čapljinac Boško Mišić.

Želeći njegovati spomen na 66 hercegovačkih franjevaca koje su kao nevine tijekom i u poraću Drugog svjetskog rata pobili jugokomunisti, Vicepostulatura postupka mučeništva »Fra Leo Petrović i 65 subraće«, u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne, raspisuje nagradni natječaj na temu pobijeni hercegovački franjevci tijekom i u poraću Drugog svjetskog rata za uratke iz: književnosti, glazbe, likovne kulture, povijesti, računalstva, umjetničke fotografije, videa. Natječaj je otvoren za: djecu (pučka škola), mladež (srednja škola), odrasle (studenti i punoljetni).

Dan branitelja Općine Čapljina obilježila je HVIDR-a Čapljina polaganjem vijenaca na Trgu hrvatske slobode u Čapljini.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax