Čapljinski portal - Lipanj 2016

Proteklog vikenda KUD ''Sv. Juraj'' Osojnik po peti put domaćin je Malog festivala folklora i kulturne baštine. 

Nakon pobjede Hrvatske nad Španjolskom Luka Bulić nije mogao obuzdati sreću pa je usred noći napisao novi Bulhit. Kako to obično biva, noću se rađaju najluđe ideje te je popularni voditelj ovog puta prepjevao pjesmu ni manje ni više nego Marka Perkovića Thomsona.

Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije „ Uvijek vjerni „ i ovo prvenstvo organizira diljem BiH fan- zone za sve ljubitelje nogometa i  reprezentacije.

U sastavu Sveučilišta u Mostaru djeluje deset fakulteta, jedna akademija, devet instituta, Sveučilišna knjižnica i Studentski centar. Na Sveučilištu studira oko 13.000 studenata. U intervjuu za “Večernji list” rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ljerka Ostojić govori o nastavi koja se izvodi na preddiplomskim, diplomskim, poslijediplomskim i stručnim studijima.

Pobjeda hrvatske nogometne reprezentacije nad Španjolskom uvelike se proslavila u Čapljini, gdje su mnogobrojni Čapljinci pratili utakmicu u fan zoni i ugostiteljskim objektima.

Povodom blagdana sv. Ivana Krstitelja, HKUD Hutovo i mještani Hutova i ove su godine organizirali kulturno-zabavnu manifestaciju ''Ivanjski Krijesovi'' u Hutovu.

Zbog velike zainteresiranosti navijača i ljubitelja hrvatske nogometne reprezentacije, Udruga ''Uvijek vjerni'' Čapljina priredila je za sve malo iznenađenje.

Na teniskom terenu u Čeljevu  jučer je završeno prvenstvo Čapljine u tenisu za veterane koje je sastavni dio programa manifestacije Lipanjske zore hrvatske Hercegovine 2016.

Luka Bulić intenzivno se sprema za utakmicu između Hrvatske i Španjolske, a kao i prije prethodne dvije dvije utakmice koje je Hrvatska odigrala na Euru, snimio je svoj Bulhit.

U naselju Ševaš Njive u čapljinskoj općini ovih dana u tijeku su radovi na rekonstrukciji kolnika na magistalnoj cesti M-17.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax