Čapljinski portal - Veljača 2016
Nedjelja, 28 Veljača 2016 00:36

Hercegovci savjetuju kako doživjeti stotu

Iako su rađena i znanstvena istraživanja, nitko nije mogao točno utvrditi u čemu je tajna dugog života stanovnika ljubinjskog sela Bančići. Neki su rekli da je to zbog klime, neki pak da je zbog zdrave prehrane, dok treći tvrde da je tegoban život prepun odricanja očeličio mještane Bančića.

U hercegovačkom derbiju rukometaši Čapljine izgubili su od ekipe Veleža iz Mostara rezultatom 31:28.

Gostujući u emisiji "Zabranjeni forum" TV Pink Mario Karamatić (HSS BiH), zastupnik u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH bez imalo ustezanja je ustvrdio da ne plaća i nema namjeru plaćati RTV taksu.

Izgradnja transeuropskog koridora 5c, koji treba povezati Budimpeštu sa lukom Ploče u Hrvatskoj, najsporije se odvija kroz BiH, jer je do sada urađeno nešto više od 120 kilometara od ukupno 337 kilometara autoputa kroz BiH.

U dvjema hercegovačkim biskupijama prirodni prirast u prošloj godini u većini župa od ukupno 81 bio je negativan premda je značajno veći broj onih koji su odselili pa je više od 5000 osoba napustilo svoja ognjišta.

Košarkaši HKK ''Čapljina Lasta'' upisali su novu pobjedu na domaćem terenu. 

Prvi ožujak, Dan nezavisnosti BiH, neradni je dan, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike. Na taj dan, poslodavci, ustanove, organi uprave, kao i druge pravne osobe ne rade.

Stopostotni ratni vojni invalid Dževdet Čevra iz Crnića, koji je osumnjičen za izazivanje prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen prognanik iz Kraljeve Sutjeske Ivan Ljoljić (koji je stajao ispred svoje kuće u Bivolju Brdu kod Čapljine) pa pobjegao i nakon dva dana se predao policiji, pušten je da se brani sa slobode.

Upravo kada samo pomislili da su se tzv. Anonymousi ušutili, danas se pojavio novi video. Riječ je o Anonymous HB youtube kanalu na kojem je postavljen, kako stoji u opisu, prvi video upućen bh. vlastima odnosno kako oni kažu, Vladi Bosne i Hercegovine. Poruka na engleskom jeziku, s titlovima na hrvatskom,  ovoga se puta odnosi na probleme Hrvata u BiH koji su očito došli i do ove hakerske grupe koja poručuje: Niste sami!

Koncertom mladog orguljaša Nevena Kraljića u crkvi sv. Franje Asiškog u Čapljini završeno je obilježavanje ovogodišnjih ''Dana sjećanja''.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax