Čapljinski portal - Prosinac 2016

Adria Hishtil Rasadnik d.o.o. je počeo sa radom 2009.godine i rezultat je dugogodišnje uspješne  suradnje poslovnih partnera iz Hercegovine, Slovenije, Italije i Izraela.

U sklopu projekta Klub menadžera predstavljamo vodeće ljude iz svijeta poduzetništva kao i stručnjake iz raznih oblasti koji našu svakodnevnicu čine boljom i zanimljivijom. U državi i regiji, koja se nalazi na dnu europskih i svjetskih ljestvica, kada su u pitanju ekonomija i uvjeti poslovanja, razmjena pozitivnih priča i iskustava nam je svima izuzetno potrebna. Sigurni smo da ćete se iznenaditi koliko uspješnih ljudi živi oko nas. Neke od tih osoba poznajete, za neke niste nikada čuli. Možda vas nečija priča ili odgovor potakne da pokušate napraviti nešto slično ili više. Klub menadžera danas predstavlja Ivana Benu, direktora Agencije za posredovanje pri zapošljavanju Bizz Solutions.

Petak, 23 Prosinac 2016 00:27

Nitko ne želi obrati besplatne mandarine

Juraj Matulić svoje umirovljeničke dane često provodi u voćnjaku na Braču. Grane na njegovih tristotinjak stabala mandarina savile su se pod slatkim teretom, ali Matulić nema puno razloga za radost.

Četvrtak, 22 Prosinac 2016 21:13

[FOTO] Crveni križ uručio božićne paketiće

Crveni križ općine Čapljina upriličio je dodjelu paketića za djecu iz socijalnih obitelji. 

Stanovnike Čapljine i ove godine obradovat će pojava Djedova Božićnjaka na biciklima u središtu grada, koji će sa sobom nosili pune vreće poklona.

Godina zaokreta - tako bi se mogla ocijeniti 2016. za HT Eronet iz Mostara. Poslovanje je stabilizirano uz mjere koje su poduzete unutar kompanije, ali i nuđenje novih usluga te proizvoda. Predsjednik Uprave ove kompanije Vilim Primorac očekuje da se taj trend nastavi unatoč snažnoj konkurenciji besplatnih servisa koji su poljuljali i velike svjetske telekom kompanije.

Četvrtak, 22 Prosinac 2016 12:42

Stolac: Ni dva mjeseca nakon izbora nema isprike

Načelnik općine Stolac Stjepan Bošković gostujući u emisiji Naše TV “Pod povećalom” otvoreno odgovara na sva pitanja vezana za nasilno prekidanje ovogodišnjih listopadskih izbora u Stocu, netransparentno priopćavanje pojedinih sarajevskih medija i manipuliranje javnosti od strane članova “Inicijative za Stolac”, kao i odugovlačenje donošenja odluke o ponavljanju lokalnih izbora.

Već osmu godinu zaredom na Trgu kralja Tomislava, na sam Badnji dan, u subotu 24. prosinca, s početkom u 10:00 sati bit će održana blagdanska akcija podjele ribe građanima u organizaciji Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Čapljina, Općinskog odbora Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Čapljina te Općinskog odbora HDZ BiH Čapljina.

Hotel Mogorjelo se nalazi u Čapljini u neposrednoj blizini hercegovačke ljepotice , rijeke Neretve. U njemu je smještena svadbena sala „Kraljica Katarina“ (maksimalno 500 uzvanika).

U Osnovnoj školi Vladimira Pavlovića u Čapljini, odjel za osnovno glazbeno školovanje održao je tradicionalni Božićni koncert. 

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax