Čapljinski portal - Studeni 2016

Na jugu Hercegovine kraju se bliži do sada najizdašnija kampanja berbe i prerade maslina u Bosni i Hercegovini. Da je berba obilna, potvrđuju proizvođači s kojima smo razgovarali tijekom prerade u uljari “Ramljak” u Tasovčićima pokraj Čapljine.

Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić poručio je kako očekuje da će Stolac i dalje ostati homogeno društvu, kakav je bio i ranije.

''Vodila sam se onom poznatom uzrečicom da sreća prati hrabre, ali isto tako i onim da se pružene prilike ne propuštaju. I, eto, tako sam spakirala kovčege i s bratom Lovrom došla u hladnu Norvešku.

Subota, 19 Studeni 2016 00:11

Čapljinac bombom štitio marihuanu

U četvrtak oko 13 sati pripadnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Čapljina su izvršili pretres kuće u Ul. Stjepana Tomaševića u Čapljini koju koristi osoba R.V. (1974.) iz Čapljine.

Petak, 18 Studeni 2016 17:29

[FOTO] Čapljinci ne zaboravljaju Vukovar

''Odustajem od svih traženja pravde, istine, odustajem od pokušaja da ideale podredim vlastitom životu, odustajem od svega što sam još jučer smatrao nužnim za nekakav dobar početak, ili dobar kraj. Vjerojatno bih odustao i od sebe sama, ali ne mogu. Jer, tko će ostati ako se svi odreknemo sebe i pobjegnemo u svoj strah? Kome ostaviti grad?'', stihovi su Siniše Glavaševića i način na koji se on prisjeća grada Vukovara. 

U staroj Duhanskoj stanici u Čapljini u četvrtak je navečer dva puta izbio požar, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ-a.

U Srednjoj školi Čapljina održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi za učenike i profesore u kojoj je prikupljeno 29 doza krvi. 

Dragi kupci, pozivamo Vas u petak 18.11. od 17:00h do 22:00h u poslovnici u Čapljini na 5.  NOĆNI SHOPPING u Namexu!

Pripremili smo za Vas bogat program koji uključuje:


SENZACIONALNA SNIŽENJA DO 50%

RAZNE DEGUSTACIJE & PROMOCIJE

Očekuju Vas među ostalom degustacije Nam-pek proizvoda, Livanjskog sira i vina, promocije Goranović delikatesa, Loyd čajeva, Monte Snack, Kraš Expressa, nova tvornica Teta Violeta te druženje s Linom s prikladnom promocijom dječje hrane i kašice.

ZABAVA ZA DJECU: LAMPICA PARTY

 

Zabavni program uključuje druženje s Lampica maskotom i klaunom, crtanje po licu, balonar, karaoke, druženje s Linom i još mnogo toga…

U sklopu noćnog shoppinga u Čapljini održati će se razne promocije i degustacije!

Očekuju Vas među ostalom degustacije Nam-pek proizvoda, Livanjskog sira i vina, promocije Goranović delikatesa, Loyd čajeva, Monte Snack, Kraš Expressa te druženje s Linom s prikladnom promocijom dječje hrane i kašice.

Više informacija potražite klikom na link www.nameks.com/nocni-shopping-5

 

PAŽNJA! Za naš 5. noćni shopping nagrađujemo 5 osoba koje potvrde svoj dolazak na noćni shopping u Čapljini - sa bonom od 50 KM!

Pravila:

1. Nagrade mogu dobiti samo osobe koje su u mogućnosti doći i preuzeti iste u Čapljini za vrijeme noćnog shoppinga 18.11. od 17h do 22h - te iskoristiti bon istu večer.

2. Lajkati objavu i JAVNO podijeliti.

3. Lajkati Namexovu FB stranicu

Dobitnike izvlačimo slučajnim odabirom putem Wooboxa u petak 18.11. u 10:00h.

A sada, sretno! 

 

Zajedno s našim partnerom iz Lampica.ba smo za vrijeme noćnog shoppinga pripremili LAMPICA PARTY za Vaše mališane! 

Zabavni program uključuje druženje s Lampica maskotom i klaunom, crtanje po licu, balonar, karaoke i još mnogo toga...

Povedite svoju dječicu na nezaboravnu zabavu, u petak 18.11. od 17:00 sati - u poslovnicu u Čapljini!

Danas nešto prije podne dogodila se teška prometna nesreća u mjestu Hardomilje - Žabar, gdje je iz za sad nepoznatog razloga došlo do sudara osobnog vozila i auto cisterne.

Četvrtak, 17 Studeni 2016 11:34

Čapljina: Netko drugi mu obrao smilje!

Policijskoj postaji Čapljina obratio se u srijedu J.Č. i prijavio da mu je na parceli, u mjestu Počitelj-Krčevine, obrano smilje, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax