[FOTO] Fitness centar ''Life'' proslavio treći rođendan

23 Ruj 2016
8407 puta
Piše: Čaportal Piše: Čaportal Foto: Čaportal

Fitness centar ''Life'' Čapljina je već tri godine sinonim za profesionalizam na Čapljinskoj fitness sceni ali i šire. U tom stilu, 22. rujna 2016. godine, proslavili su  treći rođendan uz veselo druženje sa svojim članicama i članovima.

Fitness centar ''Life'' nastao je kao produkt dugogodišnjeg obrazovanja, rada i iskustva osnivača i voditelja programa Matea Jovanovića, kineziologa i vlasnika mnogobrojnih licenci kojima stalno nadopunjuje i proširuje svoje znanje želeći biti i ostati u vrhu svjetske fitness scene.

''Fitness centar ''Life'' nije samo moj posao, to je moj život. Lijepo je znati da je Fitness Life stil života svakog našeg klijenta te da aktivno sudjelujemo u podizanju svijesti o važnosti redovne i pravilne tjelovježbe. Na trećem rođendanu družili smo se uz naše članove te im se zahvaljujemo što su poklonili povjerenje našem Fitness centru Life ove tri godine.Mi se stalno usavršavamo kroz polaganje novih licenci želeći pratiti najmodernije tehnike vježbanja kako bismo našim klijentima pružili najkvalitetnije što se može ponuditi u svijetu fitnessa'', kazao je Jovanović. 

Osim navedenih stvari, fitness centar ''Life'' može se pohvaliti velikim brojem rekreativaca klijentica i klijenata koji su njihobi članovi ali i mnogim uspješnim sportašima koji kod njih rade kondicijske pripreme jer je upravo program koji provode svjetski vodeći program u kondicijskoj pripremi sportaša. 

''Nedavno smo proširili prostor u kojem radimo, dodatno obogatili opremom za provođenje hard body i crossfit programa koje radimo već tri godine kako bi našim klijentima a i nama bilo što ugodnije i kvalitetnije raditi. Do sad se možemo pohvaliti sa velikim uspjehom u radu s navedenim programima te ćemo ih provoditi i dalje uz stalno usavršavanje. Od početka provođenja Hard Body Mega Challenga članovi iz našeg Fitness centra Life su dva puta ostvarili drugo mjesto u natjecanju najbolje transformacije tijela za tri mjeseca između Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije te Crne Gore što je pokazatelj da kvalitetno radimo jer nije mala stvar od toliko kandidata da upravo naši kandidati ostvaruju najbolje rezultate'', za Čapljinski portal rekao je Mateo Jovanović. 

Novi tromjesečni Hard Body Mega Challenge uskoro počinje te iz fitness centra ''Life'' pozivaju sve koji su spremni da za tri mjeseca promijene svoje životne navike i uljepšaju svoj fizički izgled da se jave i uključe u neke od mnogobrojnih termina. 

Kontakt broj: 063 362 608 - Mateo Jovanović

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax