Aplicirajte za tri nove grant linije za proizvođače smilja, meda i u sektoru voća i povrća

20 Ruj 2016
2503 puta
www.farmabih.ba www.farmabih.ba

Javni pozivi za dodjelu bespovratnih sredstava u sektoru voća i povrća, ljekovitog i aromatičnog bilja i meda otvoreni su 19. rujna, a aplikacije će se prihvaćati do 19. listopada.

USAID/Sweden FARMA II projekat otvorio je tri nova javna poziva za dodjelu bespovratnih sredstava u sektoru poljoprivrede, po sljedećim oblastima:

 

- Poboljšanje konkurentnosti u proizvodnji i preradi smilja

- Podrška ekonomskom osnaživanju žena kroz dodavanje vrijednosti u sektoru ljekovitog i aromatičnog bilja i meda

- Poboljšanje konkurentnosti kroz dodavanje vrijednosti u sektoru voća i povrća

 

Zainteresirane organizacije legalno registrirane u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine mogu preuzeti pakete Javnih poziva na web stranici USAID/Sweden FARMA II projekta.

Zahtjevi moraju biti dostavljeni elektronski (putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), te u tiskanoj formi u jedan od ureda USAID/Sweden FARMA II projekta (Sarajevo, Tuzla, Banja Luka ili Mostar), ne kasnije od 16:00 sati, na dan 19. Listopada, 2016. godine. Aplikanti trebaju pratiti uputstva za apliciranje predstavljena u RFA dokumentima.

USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativne sastanke u Mostaru 5. Listopada 2016. godine u 11:00 sati za javni poziv za poboljšanje konkurentnosti za proizvodnju i preradu smilja (lokacija će biti određena naknadno), te u Sarajevu 6. Listopada u 11:00 sati za preostala dva javna poziva. Na ovim sastancima zainteresiranim organizacijama će biti pružene sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva.

Sve zainteresirane organizacije se pozivaju da prisustvuju jednom od ovih sastanaka (dolazak potvrditi putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do datuma navedenih u tekstu poziva). Sva pojašnjenja i uputstva (kao i eventualne promjene navedenih datuma i lokacija) će biti objavljena putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na stranici projekta (www.farmabih.ba). Izjave i/ili interpretacije od strane bilo koga drugog se smatraju nevažećim.

NAPOMENA: Ovi pozivi nisu otvoreni za fizičke osobe.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax