Buntić: Prije smo imali igrače koji su bez truda samo odrađivali posao

18 Tra 2016
2326 puta
Piše: Ersan Bijedić | Dnevni list Piše: Ersan Bijedić | Dnevni list Foto: ČA::portal

Skupina mladih i neafirmiranih igrača u Bjelavama ljetos združenih u novu momčad koja je trebala pokušati izboriti ostanak u jednoj nezgodnoj, zbog transformacije natjecanja prijelaznoj sezoni Prve lige FBiH, pokazala se kao puni pogodak.

Tim utemeljen na mladosti motiviranoj probojem na veću nogometnu scenu, donijela je stabilnu godinu Čapljini koja je kontinuirano u vrhu ljestvice.

Jedan od stupova novog sastava je i golman Franjo Buntić (22), koji je prošao sve kategorije čapljinske omladinske škole, pet sezona bio dio seniorskog tima, ali tekuće konačno dobio šansu biti “jedinica” kluba te dosad potvrdio da je povjerenje bilo zasluženo pruženo.

''Dosta nas je mlađih igrača željnih dokazivanja, svi hoće pokušati napraviti nešto više i Čapljinu shvaćaju kao odskočnu dasku. Mislim da su zbog toga i rezultati bolji. Prije je bilo starijih, iskusnijih igrača koji su odrađivali posao, bez prevelikog truda. Ovo su mlađi momci i zato je rezultat ovakav, a ja vjerujem da će biti i bolji'', kaže u dahu Buntić.

Jesenas je Čapljina dostigla i drugo mjesto ljestvice te, uz Orašje, bila najveće iznenađenje lige. Jednaku ocjenu zaslužuje i sad kad je jedina neporažena u proljetnom dijelu prvenstva sa dvije pobjede i četiri remija.

''Ni mi nismo očekivali da bi mogli imati ovakav rezultat, pogotovo poslije uvodna dva kola, odnosno poraza od Bosne i Randičkog. Mislili smo da ćemo se boriti za ostanak, a sad imamo šansu uključiti se i u utrku za prvo mjesto'', kaže Buntić

Za tako nešto će im trebati pobjeda upravo u Orašju gdje idu bez veznjaka Pere Pervana koji ima tri žuta kartona.

''Gledali smo Orašje u Gabeli, mislim da možemo napraviti pozitivan rezultat bez obzira što su oni domaćini'', poručio je Franjo Buntić. 

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax