Čapljinski portal - Siječanj 2017

Božana Butigan i Iva Pažin, dvije mlade odbojkašice iz Čapljine, definitivno su bile najzapaženije igračice kvalifikacijskog turnira za Europsko prvenstvo.

Odjel kriminalističke policije Policijske uprave Mostar podnio je izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru protiv osobe inicijala D. B., rođen 1979. godine u Čapljini.

Ministarstvo obrazovanja HNŽ-a objavilo je Spisak dodijeljenih stipendija i subvencije smještaja u studentske domove za akademsku 2016./17. godinu

Mario Mikulić, asistent zastupnice Europskog parlamenta za BiH, smatra kako mladež u BiH nedovoljno sudjeluje u političkim i društvenim procesima zemlje. U nadi kako će utjecati na promjenu takvog razmišljanja mladih, posjetio je Sveučilište u Mostaru.

Utorak, 17 Siječanj 2017 15:44

[VIDEO] Nova pjesma Čapljinke Ivane Marić

Ona je nasmijana, vedra i izuzetno pozitivna, a njene su pjesme proteklih godina zauzimale vrhove radijskih top lista. 

Nakon problema sa niskom otkupnom cijenom smilja, nemogućnosti otkupa te nakon ljetnog sušnog vremena koje je donijelo slabu jesensku berbu Hercegovački smiljari opet su u strahu za smilje. Zima i iznimno niske temperature sa velikim minusima nanose štetu smilju.

"Ponukan medijskim natpisima o smanjenju limita neoporezivih studentskih zarada u Hrvatskoj, zanima me zašto Studentski zbor Sveučilišta i Rektorat u Mostaru ne reagiraju na situaciju u BiH. Budući da Mostar broji 15.000 studenata na dva Sveučilišta odnosno Univerziteta, moralno bi i odgovorno bilo obavijestiti studentsku populaciju o situaciji u Mostaru tj. BiH i imenovati odgovorne pojedince koji se ne bore za studentski standard'', stoji u upitu koji nam je poslao student mostarskog Sveučilišta zabrinut zbog ravnodušnosti odgovornih, ali i svojih kolega.

Utorak, 17 Siječanj 2017 13:20

Oduzet kokain na području Čapljine

Službenici Jedinice za podršku i kontrolu Terenskog ureda Jug Čapljina Granične policije BiH u ponedjeljak su oduzeli 0,5 grama kokaina od D.V.(1975.), državljanina Republike Hrvatske.

U okviru kolegija Politički odnosi s javnošću predavanje o temi 'Iskustva i političke perspektive mladih' održat će Mario Mikulić, asistent zastupnice u Europskom parlamentu, prenosi studentski portal Treci.ba.

Prodor polarne hladnoće u mediteransku Hercegovinu nije donio probleme samo poljoprivrednicima i komunalnim službama nego i živom svijetu u cjelini. Dovoljno je pogledati rijeku Bregavu koju je okovao led, pa je zbog hladnoće i suše prestala utjecati u Neretvu.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax