Čapljinski portal - Siječanj 2017

Konferencija pod nazivom "Zaštita i upravljanje vodama" održava se danas u Čapljini, u organizaciji Općine Čapljina, a pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), resornog županijskom ministarstva, Agencije za vodno područje Jadranskog mora te Elektroprivrede HZHB.

Petak, 20 Siječanj 2017 09:14

Zapalila se zgrada Autoherca u Čapljini!

U zgradi Autoherca, na Autobusnom kolodvoru u Čapljini, jutros u 6:25 sati došlo je do požara koji je uzrokovan grijanjem unutar pregradnog zida.

Tijekom petka nastavlja se potraga u Počitelju za nestalom Feridom Dizdar. ''Danas ne nastavlja potraga na vodi. Spasilački timovi ISS Mostar, PVP Čapljina i HGSS stanica Dubrovnik, ispostava Neretva, nastavljaju s traganjem po koritu rijeke Neretve'', piše na stranici gss.ba.

Četvrtak, 19 Siječanj 2017 13:16

Prekid u isporuci električne energije

Iz Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg - Bosne poslovnica Čapljina stiže obavijest kako će dana 20. siječnja (petak), doći do obustave napajanja električnom energijom u naseljenom mjestu Dretelj u vremenskom razdoblju od 8:30 do 10:30 sati. 

Čapljinska policija još traga za dvojicom maskiranih razbojnika koji su u subotu navečer opljačkali kasino Admiral u Čapljini.

Krajem ove godine trebala je u promet biti puštena dionica autoceste Počitelj – Zvirovići. Problemi su nastali oko dodjele ugovora za izvođenje radova. Dugo se priča o opstrukciji izgradnje dionica na jugu zemlje, o tome su otvoreno počeli govoriti i hrvatski političari.

Brz, tehnički potkovan, beskompromisan, bio je kao nogometaš Ante Markota koji je manje-više nosio dres svih klubova iz čapljinske općine, od matične Neretve iz Čeljeva, Čapljine, GOŠK-a…, pa dubrovačkih klubova, a stigao je i do probe u zagrebačkom Dinamu. 

Osim Veleža, koji je uvjerljivo najranije krenuo u pripreme od federalnih prvoligaša, među rijetkima koji su već u pogonu su i nogometaši Čapljine čiji je igrački kadar na okupu od ponedjeljka.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji sa USAID/Sweden FARMA II projektom poziva sve zainteresirane kompanije koje se bave proizvodnjom i preradom ljekovitog bilja, meda i šumskih plodova da se predstave u zajedničkom katalogu kompanija iz Bosne i Hercegovine. Svrha ovog kataloga je promoviranje kompanija iz sektora ljekovitog bilja, šumskih plodova i meda, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu s ciljem ostvarivanja poslovnih kontakata.

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva sigurnosti, donijelo je Odluku o dopuni Odluke o određivanju međunarodnih graničnih prijelaza u Bosni i Hercegovini na kojima se mogu izdavati vize.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax