Čapljinski portal - Kolovoz 2016

Najangažiranija estradna zvijezda Hercegovine i Dalmacije, svima poznati Danijel Boto, ne odmara ni u vrelim ljetnim danima. Kako smo dali naslutiti, Boto priprema nešto veliko i konkretno, ali ovaj estradni umjetnik trenutno ne želi otkriti mnogo.

U Prebilovcima kod Čapljine danas je, u nazočnosti velikog broja ljudi, služena liturgija i dat spomen za 4.000 Srba iz Prebilovaca i Donje Hercegovine koji su ubijeni i bačeni u jame prije 75 godina.

Već duže vrijeme po hercegovačkim kuloarima kruže priče kako su svatovi najbolje mjesto za razmijeniti eure u marke. Kao što već mnogi od vas znaju (iz iskustva), uobičajeno darivanje mladenaca iznosi 100 konvertibilnih maraka. Mnogi ovu priliku iskorištavaju za rješavanje eura po tečaju od 2.0, koji uz hercegovačke svatove, možete pronaći samo još u posuškim kafićima.

Kad su prije nešto više od dvije godine krenule s radom, na žensku nogometnu sekciju se u Čapljini gledalo pomalo sumnjičavo, ali te djevojčice su pokazale volju za radom koja je kasnije donosila stalni napredak i prve uspjehe.

U četvrtfinalnoj utakmici za omladince sastale su se ekipe Suškovo naselje - Čeljeve, u kojoj je ekipa Čeljeva pobijedila rezultatom 3:0. 

Nakon tropskih vrućina, danas u BiH stiže kraće temperaturno osvježenje. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, danas će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovima.

Jučer u 13:30 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je na kupalištu Kravice, u mjestu Studenci, općina Ljubuški, izbila tučnjava u kojoj je sudjelovalo nekoliko osoba. Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izišli i intervenirali policijski službenici PU Ljubuški.

Da nije bilo tuče koja je područje jugoistoka čapljinske općine pogodila početkom srpnja, ne bismo otkrili nogometni dragulj iz Svitave – Josipa Šutala. Tragajući za sugovornicima o vremenskoj nepogodi, naišli smo na Miru Šutala, bivšeg nogometaša višeligaša iz čapljinske općine.

Na redakcijski email Čapljinskog portala stiglo je pismo od gospodina Aldina Mešića iz Tuzle, koji je na ovaj način htio zahvaliti medicinskom osoblju Doma zdravlja Čapljina, koje ih je spasilo. Pismo prenosimo u nastavku u cijelosti, bez intervencija u tekstu.

U srijedu su odigrane nove utakmice osmine finala malonogometne lige Mjesnih zajednica općine Čapljina.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax