Čapljinski portal - Srpanj 2016

Rezultati Omladinske lige: Čeljevo - Bobanovo naselje 1:2 . Strijelci za Bobanovo naselje bili su: Franjo Mijić i Leonardo Kovačević, dok je za Čeljevo uspješan bio Roberto Jovanović. 

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini bit će održani 2. listopada, a Središnje izborno povjerenstvo već je objavilo popise stranaka koje će se boriti za vlast u općinama i gradovima u BiH.

I ove godine  HKUD „Drijeva“ Gabela zajedno sa Mjesnom zajednicom Gabela, već devetu godinu za redom, organizira svoju tradicionalnu ljetnu manifestaciju „Jel' Gabela gdje je prije bila“, u čast i slavu patronu župe, Sv. Stjepana Prvomučenika.

Djelatnici Odjeljenja za posebne namjene Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a uhitili su D.K.(1974.) iz Čapljine zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“, navodi se u izviješću županijskog MUP-a.

Rezultati Omladinske lige: Suškovo naselje - Svitava 3:2. Strijelci za Suškovo naselje: Patrik Kelava, Josip Buntić i Ivan Kraljević, dok su za Svitavu strijelci bili Roko Ljuban i Marko Petrović. 

Lijepa, ali turistima još nedovoljno poznata vijest u ove vruće dana svakako je proširenje ceste kroz Popovo polje. Naime, proširenjem ulaza u Ravno prošle godine te trase kroz Popovo polje uoči pune turističke sezone, znatno je olakšan pristup Graničnom prijelazu Trebimlja-Čepikuće.

Potpisivanjem ugovora s tvrtkama Džena d.o.o. Gradačac i Promark/Alfatherm Mostar, počeo je proces implementiranja mjera energetske učinkovitosti na sedam javnih objekata u Hercegovačko-neretvanskoj županiji. Ugovore s predstavnicima tvrtki potpisali su u ponedjeljak u Mostaru Josip Martić, federalni ministar prostornog uređenja i Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ-a.

Umirovljenici iz FBiH već od idućeg mjeseca traže isplatu mirovina od prvog do petog u mjesecu, u protivnom planiraju masovne prosvjede, piše Večernji list BiH.

Ponedjeljak, 25 Srpanj 2016 18:21

[FOTO] ''MedLab'' počeo s radom

Medicinsko - biokemijski laboratorij ''MedLab'' Čapljina danas je počeo sa radom. 

Ponedjeljak, 25 Srpanj 2016 18:03

Čapljina u Mrkonjiću bolja od domaće Slobode

Čapljina je u Mrkonjić Gradu, gdje su od ponedjeljka na pripremama, odigrala svoju četvrtu prijateljsku utakmicu s Rudarom iz Prijedora (1:1, strijelac Tarik Nikšić), dok je u subotu (18 sati) igrala s domaćom Slobodom i pobijedila rezultatom 0:1.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax