Čapljinski portal - Svi 2016

Gradnja dionice autoputa na Koridoru Vc prema jugu, u što spada i gradnja kolosalnog mosta Počitelj dužine 945 metara i maksimalne visine 100 metara, počet će već u srpnju, doznaje Dnevni avaz iz izvora bliskih Upravi „Autocesta FBiH“.

Upravni odbor Uprave za neizravno oporezivanje BiH pokrenuo je proceduru izbora ravnatelja UNO-a BiH , a nakon okončanog natječajnog procesa na koji su se prijavila četiri kandidata, potvrđeno je “Avazu” iz ove institucije. Ravnatelju Miri Džakuli istekao je četverogodišnji mandat u veljači ove godine, ali se on, iako je ranije najavljivao da neće, ponovno prijavio na natječaj za ovo mjesto.

Izrevoltirani politikom federalnog Ministarstva branitelja, na čelu s ministrom Salkom Bukvarevićem, i radom Instituta za medicinsko vještačenje, bivši pripadnici Specijalne postrojbe MUP-a Hrvatske Republike Herceg Bosne,

U domaćinstvu Ranka i Zore Boljanović u trebinjskom naselju Hrupjela pijetao je počeo nositi jaja neobičnih oblika, različite veličine i boje. Ranko Boljanović kaže da je pijevca starog godinu dana kupio prije šest mjeseci u Ljubinju i da je nakon nekog vremena primijetio da se čudno ponaša.

Predstojećeg vikenda će raspletom borbe za ostanak u Premijer ligi biti konačno jasno i koliko momčadi ispada iz Prve lige FBiH, a u ovom trenutku su opcije tri ili četiri kluba, s tim da je ova posljednja varijanta realnija mogućnost.

Ove godine po prvi puta biti će održan malonogometni turnir na sportskom centru u Šuškovom Naselju.

U Frankfurtu na Majni u srijedu je potpisan strategijski sporazum o suradnji Grada Mostara i njemačke tvrtke ADC iz Deidesheima, koja zastupa jednu od najvećih kineskih korporacija u koju ulazi i kineska zračna kompanija HNA. Uime Grada Mostara sporazum o suradnji potpisao je gradonačelnik Ljubo Bešlić. Uz njemačke domaćine iz ADC-a, potpisivanju sporazuma o suradnji, koji je uslijedio nakon razgovora predstavnika nekoliko kineskih tvrtki zainteresiranih za ulaganje u Mostar, nazočio je i Denis Lasić, ministar prometa i veza Federacije BiH.

Petak, 13 Svi 2016 08:51

Program Stolačke tarče

Javna ustanova Radimlja Stolac i Općina Stolac 13. i 14. svibnja organiziraju drugi srednjovjekovni sajam ”Stolačka tarča” na starom Vidoškom gradu iznad Stoca. Ovo je prva manifestacija takvoga tipa u Bosni i Hercegovini, koja je prošle godine privukla veliki broj domaćih i stranih posjetitelja u Stolac.

Europski pokret u Bosni i Hercegovini nastavio je s realizacijom Projekta ''Obilježavanje Dana Europe u BiH-Čapljina 2016''.

Druga nedjelja mjeseca svibnja - Majčin dan - tradicionalno je hodočašće i godišnje slavlje Kraljice mira u Hrasnu, Gospinu Svetištu Trebinjsko-Mrkanske biskupije od 1977. godine. I ove nedjelje je Svetište odisalo pobožnošću, duhom obraćenja i pokore očitovanim kroz sakrament Pomirenja i vjerničkim, a iznad svega euharistijskim zajedništvom.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax