Čapljinski portal - Svi 2016

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je JAVNI NATJEČAJ – Grant za 2016. godinu.

Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne putem Čapljinskog portala obavještava korisnike kako će u četvrtak, 19. svibnja, doći do prekida u isporuci električne energije na području općine Čapljine.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika vinogradarima iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a vinogradarima preporučuju da i dalje vrše zaštitu svojih nasada usmjerenu protiv uzročnika plamenjače i crne pjegavosti. U tu svrhu može se upotrijebiti jedan od fungicida: Antracol WG 70, Mikal flash, Mikal premium F,  Galgen F ili Fantic F. Za zaštitu od pepelnice može se koristiti jedan od pripravaka na bazi sumpora: Kumulus DF, Chromosul 80, Kossan WG ili Thiovit Jet.

Makarska postaje novi grad na dalmatinskoj obali koji će uvesti zabranu rezerviranja mjesta na plažama. Ručnici, rekviziti za plažu i druge slične stvari koje se ostave bez nadzora smatrat će se napuštenima i biti će uklonjene. 

U prezadnjem kolu Prve rukometne lige FBiH - Jug ekipa HRK ''Čapljina sa visokih 35:21 nadigrala je ekipu RK ''Iskra'' iz Bugojna. 

Napokon je došlo i to jutro koje su osmaši dugo vremena iščekivali, jutro odlaska na ekskurziju.

U 14. posljednjem kolu Prve ženske nogometne lige FBiH ekipa Čapljine na domaćem terenu poražena je od ekipe iz Širokog Brijega.

Utorak, 17 Svi 2016 09:31

Stručno predavanje o smilju

Udruženje građana Nešto Više, u suradnji sa PZ Ekolife iz Crnića kod Stoca, organizira stručno predavanje na temu "Perspektivnost uzgoja, destiliranja i plasmana smilja".

Nastavlja se neizvjesna utrka za prvo mjesto u Županijskoj ligi HNŽ-a i plasman u Drugu ligu. Cim je s 5:0 bio bolji od Bjelopoljca, a Kruševo se bodovno poravnalo s liderom pobjedom na gostovanju kod Lokomotive. Višići su odigrali neodlučeno kod Iskre i sada imaju dva boda manje od vodećeg dvojca.

U sklopu projekta „Čuvari europske baštine“ i osnivanja Kulturne mreže malih Europskih gradova i potpisivanja Memoranduma o razumijevanju, o obvezama i suradnji, koji se temelji na kulturi, održivoj baštini, aktivnostima građenja, i prekograničnoj suradnji između  Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Italije, izaslanstvo općine Čapljina protekli vikend boravilo je na službenom putu u općini Rakovica.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax