Čapljinski portal - Svi 2016

Marko Bošnjak iz Rame ponovno je bio impresivan u Pinkovim zvjezdicama. Ovaj put izabrao je pjesmu “Rođeni” (“Bato”) makedonske pjevačice Kaliopi, koju je otpjevao tako dobro da je očarao sve u studiju.

Maturalna zabava Srednje škole Čapljina pretvorila se u petak navečer u tragediju. Kako doznaje Bljesak.info, nešto iza 20.00 sati u hotelu Mogorjelo, preminula je djevojka inicijala N.R.

Mališani Dječjeg vrtića Čapljina pripredili su za svoje roditelje, prijatelje i tete u vrtiću nezaboravan dan.

S obzirom na veliko zanimanje koje je proteklog petka vladalo za zabavu u Caffe baru Hennessy, povodom 13. rođendana ovog kafića, domaćini su odlučili kako će ovoga petka napraviti reprizu.

Remek djelo šesnaestog stoljeća ili čuveni most na Bregavi u Čapljini 2003. godine proglašen je nacionalnim spomenikom Bosne i Hercegovine.

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije na održanoj 22. sjednici razmotrila je Informaciju MUP-a o održanim prosvjedima sindikata policije u HNŽ. Tom prigodom istaknuto je kako Vlada razumije poteškoće s kojima se policajci i ostali djelatnici MUP-a suočavaju, ali podsjeća na činjenicu kako je odmah po preuzimanju dužnosti u prioritet svojih aktivnosti stavila rješavanje niza problema koje je zatekla u MUP-u.

Iznimno talentirani 18-godišnji hrvatski košarkaš Dragan Bender prijavio se za NBA draft na kojem bi mogao biti jedna od najvećih zvijezda.

Nakon defilea ulicama Čapljine naši maturanti zabavu su nastavili u Caffe baru ''Monte Cristo'' u Čapljini. Veći dio dana maturanti su se zabavljali uz popularne hitove, ali i uz čapljinskog zabavljača Danijela Botu.

Služba za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije objavila je da je raspisan natječaj za poziciju direktora Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a.

Završetak jednog životnog poglavlja obilježili su danas i čapljinski maturanti.  Već tradicionalno svi maturanti okupili su se ispred Srednje škole Čapljina, gdje su uživali u pjesmi i na osebujan način obilježili zadnji dan škole.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax