Čapljinski portal - Travanj 2016

Članica Fitness centra ''Life'' Čapljina Matea Jarak osvojila je drugo mjesto u Hard Body Mega izazovu koji se provodi u pet država i 30 gradova.

Mališani iz dječjeg vrtića ''Čapljina'' u prijepodnevnim satima posjetili su Vatrogasnu postrojbu. 

Martina Stanić je od rođenja slijepa. Jedina je slijepa studentica novinarstva na Sveučilištu u Mostaru. Ide na Framu, na susrete za mlade te sudjeluje u karitativnoj sekciji.

GNK ''Dinamo'' Zagreb i Hrvatski nogometni kluba ''Čapljina'' organiziraju nogometni kamp koji će biti održan od 27. do 30. svibnja na Gradskom stadionu ''Bjelave'' u Čapljini.

Organizacijski odbor za obilježavanje 24. obljetnice osnutka Prve vrgoračke satnije ''Rogovi'' obavještava sve pripadnike kako će obljetnica ove godine biti obilježena u subotu, 09. travnja.

U Čapljini će uskoro biti otvorene jaslice za djecu od jedne do tri godine života, što je prvi objekt ovakve vrste u našem gradu.

Prijam novih policijskih službenika u HNŽ-u doveden je u pitanje zato što duže od godinu dana ne postoji Policijski odbor koji odlučuje o svim pitanjima vezanim uz rad policajaca zbog čega je ministar unutarnjih poslova HNŽ-a Slađan Bevanda pozvao bošnjačke političke stranke da prestanu s opstrukcijama, piše Večernji list BiH.

Crveni križ općine Čapljina  u suradnji sa odjelom za Transfuziologiju SKB Mostar, organizira redovitu akciju dragovoljnog darivanja krvi, koja će se održati  06. travnja 2016. godine.

Premda je to ranije bio tabu, u novije vrijeme u sve više slučajeva mladenke u Hercegovini, zadržavaju svoje prezime i uzimaju kao dodatno ono muževo.  Kada se tek krenulo s tom praksom, društvo je reagiralo oprezno jer svaka izmjena ukorijenjenih pravila u manjim sredinama nailazi na čuđenje.

Ponedjeljak, 04 Travanj 2016 17:00

Osniva se studij Elektrotehnike u Mostaru

Elektrotehnika je novi smjer na Fakultetu strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru od sljedeće akademske godine. Usvojio je to na današnjoj sjednici Senat Sveučilišta u Mostaru.  Razlog pokretanja studija je prije svega velika zainteresiranost studenata , kao i potreba tržišta za kvalitetnim kadrom na području elektrotehnike.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax