Čapljinski portal - Ožujak 2016

Danas će u Hercegovini biti pretežno oblačno s umjerenom do jakom burom. Dnevne temperature  od 11° do 15 °C. Za područje Mostara upaljen je žuti meteoalarm koji upozorava na udare bure do 50 km/h.

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je na posljednjoj sjednici, na prijedlog Ministarstva prometa i veza, donijelo odluku o imenovanju radne skupine za procjenu mogućnosti ukidanja naljepnica za registraciju motornih vozila. Iz ove institucije priopćili su kako će radna skupina u idućih 60 dana procijeniti mogućnosti ukidanja naljepnica i prelaska na drugu metodologiju, koristeći pri tome iskustva zemalja Europske unije i država u okruženju, te izvješće dostaviti Vijeću ministara.

Košarkaši Čapljine poraženi su na domaćem terenu u borbi za naslov prvaka košarkaške Lige Herceg-Bosne od ekipe Gruda rezultatom 88:81.

Rukometaši Hrvatskog rukometnog kluba ''Čapljina'' dočekali su u subotu na domaćem terenu ekipu Rukometnog kluba ''Vogošća'' koja je odnijela bodove sa čapljinskog parketa.

Na groblju u Gabeli u subotu je pokopan Dragan Vulić - Bulidža, dugogodišnji vratar Nogometnog kluba ''GOŠK'' iz Gabele i dugogodišnji sportski radnik ovoga kluba.

Nogometaši Hrvatskog nogometnog kluba ''Čapljina'' odigrali su neriješeno sa ekipom Radničkog iz Lukavca u subotu na Gradskom stadionu Bjelave u Čapljini.

MUP HNŽ-a je u petak registrirao 18 kaznenih djela. Od 18 kaznenih djela čak je počinjeno 9 kaznenih djela ''teška krađa'', te pet kaznenih djela ''krađa''.

Marko Bošnjak ponovno je svojim glasom oduševio i žiri i publiku glazbenog showa Pinkove zvezdice.Fantastični Marko je ponovo briljirao u novoj epizodi 'Pinkovih zvjezdica', a njegov nastup je gledatelje ostavio bez teksta.

Na području Gornjih Studenaca kod Ljubuškog, u drugoj polovici 20. stoljeća evidentirani su ostaci helenističkog fortifikacijskog sustava, kojeg stariji autori (P. Oreč, 1987. god.) interpretiraju kao zidanu gomilu i svojevrsno svetište, dok su na širem području ubicirani ostaci grobova već desetljećima nejasne datacije.

U Bosni jutros je pretežno oblačno vrijeme s kišom u sjevernim i sjeverozapadnim područjima, a u Hercegovini vedro.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax