Čapljinski portal - Prosinac 2016

Kao i svakog tjedna i ovog četvrtka se Restoran ''Staklo'' pretvara u mjesto dobre zabave! Ovog puta će za glazbenu podlogu biti zaduženi Jelena Dujmović i ''Trocadero'' band!

U svadbenom salonu "Astorija" u Tasovčićima održala još jedna, točnije deveta po redu večer gospodarstvenika.

Tradicionalni Božićni koncert Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva ''Seljačka sloga'' Trebižat-Čapljina, bit će održan u ponedjeljak, 19. prosinca.

Gotovo da nema osobe koja nije ljubitelj dobrih palačinaka, pa se tako javlja pitanje gdje pronaći zaista dobre palačinke? 

U petak oko 8:40 sati u Ulici Hrvatskih branitelja u Čapljini dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastala veća materijalna šteta, te je jedna osoba ozlijeđena.

U dvorani kina ''Mogorjelo'' održan je sinoć tradicionalni Božićni koncert Hrvatskog kulturno - umjetničkog društva ''Zora'' Struge - Gorica. Sve sekcije društva pokazale su svoje umijeće, pružajući tako posjetiteljima uvid u njihov rad, ali i nagovješćujući Božićni, odnosno blagdanski duh. 

Dvije mlade Čapljinke, nekadašnje odbojkašice Hrvatskog odbojkaškog kluba ''Čapljina'', a danas zagrebačke Mladosti, dobile su poziv za hrvatsku odbojkašku reprezentaciju. Radi se o odbojkašicama Ivi Pažin i Božani Butigan.

U povodu završetka projekta ''Bicikliranje kroz povijest - Revitalizacija stare uskotračne pruge 'Ćiro', Javna ustanova „Vjetrenica – Popovo polje“ i Biciklistički klub Mostar u subotu su organizirali biciklijadu od Hutova do Zavale u općini Ravno na kojoj je sudjelovalo stotinjak biciklista iz BiH i susjednih zemalja.

Veliki broj ljudi bez zdravstvenog osiguranja, odlazak liječnika u inozemstvo te masovni strah od cijepljenja glavni su problemi zdravstva Hercegovačko-neretvanske županije, zaključeno je na konferenciji o zdravstvu održanoj u petak u Mostaru.

Članovi likovne sekcije Udruge prijatelja prirode Močvara  uz pomoć svojih voditelja Zlatice, Vesne i Ernesta boravili su u prostorijama Hidroelektrane Čapljina gdje su družeći se s djelatnicima ukrašavali božićnu jelku u holu poslovnice u Čapljini nakitom koji su u zadnja dva mjeseca izrađivali na svojim likovnim radionicama. Tehnika izrade bila je pečena glina, tj. keramika. 

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax