Čapljinski portal - Prosinac 2016

Magazin Vogue Hercegovinu je uvrstio na listu destinacija s Balkana koje će biti hit u 2017. godini. Za Hercegovinu ovaj list navodi kako je ona gurmanski raj za ljubitelje organske i domaće hrane i vina, a za primjer navode agroturizam Marića Gaj u Grudama.

Danas je zbrinjavanje otpada jedan od važnijih kriterija kojim se prosuđuje ne samo civilizacijska nego i gospodarska razvijenost nekog područja.

Zastupnici državnoga Parlamenta nedavno su u drugom čitanju podržali Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putevima u BiH, kojim se za određene prekršaje propisuju oštrije sankcije u odnosu na važeći akt, piše Oslobođenje.

Nakon što su aktivisti bošnjačke Inicijative za Stolac nasilno prekinuli izbore za Općinsko vijeće i načelnika Stoca 2. listopada ove godine, a novi još nisu održani nastao je pravni vakum, u kojem nije izvjesno na koji način bi mogla ova općina funkcionirati u 2017. godini, do održavanja ponovljenih izbora, te izbora nove vlasti koja bi donijela proračun, piše Hrvatski Medijski Servis.

Na šestoj Riječ Međunarodnoj manifestaciji "Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji" sudjelovala je u čapljinska tvrtka ''Oliva d.o.o.'', predstavljajući svoj proizvod - maslinovo ulje. Maslinovo ulje ove tvrrtke dobilo je zlatnu medalju za ekstradjevičansku kvalitetu ulja, što je ujedno i najbolja kategorija na ovom natjecanju.

U hotelu ''Mogorjelo'' u Čapljini tražila se stolica više kako bi gosti mogli uživati u tradicionalnom Božićnom koncertu u izvedbi HKUD ''Seljačka sloga'' iz Trebižata. 

Jedan od događaja koji u čapljinskoj općini prerasta u tradiciju je Večer gospodarstvenika, koju priređuje načelnik općine Smiljan Vidić. 

Ponedjeljak, 19 Prosinac 2016 12:28

Božićno - novogodišnji šahovski turnir

Tradicionalni Božićno - novogodišnji šahovski turnir održat će se u subotu, 24. prosinca 2016. godine. 

Hrvatski seljački dom u Gabeli bio je premal da primi sve one koji su htjeli biti dijelom ovogodišnjeg tradicionalnog Božićnog koncerta Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva ''Drijeva'' iz Gabele.

Ovih dana u Čapljini intenzivno traju radovi na izgradnji zgrade u naselju Peline, a za koju već vlada veliko zanimanje čapljinske javnosti. 

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax