Čapljinski portal - Prosinac 2016

Svečano je bilo u Grabovinama gdje je Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo ''Leopold'' održalo tradicionalni Božićni koncert.

Crveni križ općine Čapljina u suradnji sa Odjelom za transfuziologiju SKB Mostar organizirao je posljednju ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. 

Srijeda, 21 Prosinac 2016 20:06

SIPA u Čapljini uhitila Bosiljka Kraljevića

Po nalogu Tužiteljstva BiH, u ranim jutarnjim satima je na području Čapljine uhićen Bosiljko Kraljević (1965.), rođen u mjestu Obri, općina Konjic, nastanjen u Čapljini, državljanin BiH, koji je osumnjičen za ratne zločine počinjene na području Mostara.

U selu Borojevići, općina Stolac, u utorak je prilikom pretresa kuće koju koristi M.Č. (1963.) pronađeno devet kilograma biljne materije ''koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu'.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su na području Čapljine uhitili jednu osobu.

Za 130 prosvjetnih djelatnika u osnovnim i srednjim školama Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), koji su do sada radili na određeno vrijeme, bit će riješen radno-pravni status, odnosno dobit će stalni radni odnos, izjavio je u utorak ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašid Hadžović. Na konferenciji za novinare ministar Hadžović je pojasnio kako je Vlada HNŽ-a dala suglasnost kojom je Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i sporta odobren prijam uposlenika na neodređeno vrijeme u osnovnim i srednjim školama.

Srijeda, 21 Prosinac 2016 00:27

MUP HNŽ-a provodi akciju "Mirni blagdani"

Za predstojeće blagdane očekuje se masovna upotreba pirotehničkih sredstava na javnim mjestima. Po statističkim pokazateljima  i sigurnosnim prosudbama s terena,  upotreba i prodaja pirotehničkih sredstava već duži niz godina ima trend postupnog opadanja. Masovna prodaja i upotreba pirotehničkih  sredstava svoj vrhunac dostiže za božićne i novogodišnje blagdane, čime se ozbiljno može narušiti stanje sigurnosti, odnosno javnog reda i mira na području naše županije.

Utorak, 20 Prosinac 2016 23:50

[FOTO] Humanitarni ples u Absolute clubu

U organizaciji Centra za obrazovanje i kulturu ''Akademija'', u suradnji s Crvenim križom općine Čapljina, održana je plesna večer. 

Mališani Dječjeg vrtića Čapljina oduševili su svoje roditelje, prijatelje i tete u vrtiću božićnom manifestacijom. 

Lovačko društvo ''Galeb'' iz Čapljine organiziralo je prvenstvo u lovačkom streljaštvu - disciplina trap. 

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax