Čapljinski portal - Studeni 2016

Službenici Postrojbe granične policije Doljani su zaplijenili 2.000 kutija cigareta FM bez trošarinskih markica u graničnom pojasu na području Čapljine u srijedu 30. studenoga 2016. godine.

Prije nekoliko dana započela je obnova Područne škole Domanovići u Čapljini. Ova općina je za rekonstrukciju osnovnih i srednjih škola u posljednjih šest godina izdvojila oko dva milijuna konvertibilnih maraka.

Klub vijećnika HDZ-a BiH Općinskog vijeća Stolac u utorak je zahtjev za sazivanje sjednice Općinskog vijeća na kojoj bi se razmatralo niz odluka vezanih za funkcioniranje Općine i institucija kojim je ta općina osnivač, priopćili su iz tog kluba.

Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća u Čapljini koja je održana danas u ovom gradu, iako je bilo planirano, nije izabran predsjedavajući OV. Do ovoga je došlo zbog toga što se bošnjački predstavnici nisu mogli dogovoriti koga da predlože za kandidata.

S vremena na vrijeme krenu priče o obnovi dijela tzv. južnih željeznica - kako se nekada zvala uskotračna pruga od Gabele do Dubrovnika, odnosno Zelenike u Crnoj Gori. Tako je već petnaestak godina od kada je Marko Bradvica, povratnik iz Kanade, inicirao tu priču.

Koordinacija hrvatskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata općine Stolac javno osuđuje prošlotjedne izjave i prijetnje o blokiranju ponovljenih izbora u Stocu koje je izrekla koordinacija bošnjačkih boračkih udruženja općine Stolac.

U optimistične statističke brojke, kada je riječ o bh. turizmu, uklapa se i poslovanje čapljinskih Makart hotela, odnosno najznačajnijeg objekta iz te grupacije, hotela Mogorjelo u Čapljini.

Na danas održanoj konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Neum, dogodilo se nešto potpuno neočekivano. Nemoguća misija a zapravo prava slika Neuma i aktualnog vodstva. Zbog unutarstranačkog neslaganja i malverzacija prouzročenih kriminalnim radnjama i zataškavanjima istih, načelnik općine Neum i predsjednik HDZ-a BiH Neum, Živko Matuško, unatoč postojanju većine, Općinsko vijeće Neum sklopio je uz potporu Demokratske fronte. 

Ulaznoj graničnoj kontroli na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Metković u ponedjeljak 28. studenog, oko 10 sati, pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 29-godišnji državljanin Crne Gore.

Utorak, 29 Studeni 2016 13:36

Odbojkašice Čapljine slavile u Vogošći

Iza odbojkašica Hrvatskog odbojkaškog kluba ''Čapljina'' uspješan je vikend u Superligi Federacije Bosne i Hercegovine, najvišem rangu federalnog odbojkaškog natjecanja.

Stranica 1 od 14

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax