Čapljinski portal - Listopad 2016

Dvije osobe su poginule u prometnoj nesreći u mjestu Hodbina na cesti od Mostara prema Stocu, doznaje portal Bljesak.info.

U tijeku je provođenje akcije deratizacije užeg dijela grada, zgrada za kolektivno stanovanje. Mole se vlasnici istih da djelatnicima "Afrariacoopa" Mostar omoguće nesmetan pristup šupama, podrumima i drugim podrumskim prostorijama, u cilju što boljeg provođenja deratizacije.

Počiniteljima prometnih nesreća sa smrtnim ishodima uskoro bi u Federaciji BiH mogla prijetiti nešto duža zatvorska kazna od sadašnjih pet godina. Vlada FBiH je na sjednici u četvrtak, nekoliko dana poslije tragedije u Sarajevu, kad je vozač koji je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu i usmrtio dvije studentice, najavila pooštravanje mjera za takve i slične slučajeve.

Petak, 14 Listopad 2016 09:49

HT Mostar izbacio RTV pretplatu sa računa

Odbor sustava javnog RTV emitiranja u BiH izrazio je krajnju zabrinutost zbog odluke HT Eroneta da u rujanskim računima za fiksne telefone izostavi naplatu RTV pretplate, "što može dovesti do financijskog sloma javnih emitera". Računi BH Telekoma i M'tela i dalje će u sklopu mjesečnih računa za telefonske usluge sadržavati i RTV pretplatu.

Kao i prethodnih godina jučer u 10:00 sati, u središtu Stoca, najmlađi su obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Djeca iz Dječjeg vrtića Stolac skupa s odgajateljicama  su prodavali kruh, kolače, peciva i slastice koje su pripremali kući sa svojim roditeljima.

Aluminij Mostar i Elektroprivreda BiH u utorak su potpisali ugovor o isporuci električne energije u 2017. godini koji počinje vrijediti 1. siječnja. U Aluminiju ističu kako će taj potez biti na obostranu korist.

Za potrebe održavanja parkova, Javno komunalno poduzeće Čapljina dobilo je vrijednu donaciju, a riječ je o autu piaggio.

Caritasova radionica za osobe s posebnim potrebama “Betlehem” organizira likovnu koloniju u Čapljini. Izložba će biti postavljena 2. prosinca.

Federalna tržišna inspekcija je, u suradnji s Policijskom upravom Čapljina, prilikom inspekcijskog nadzora roba u prometu zatekla 230 kg mesa pripremljenog i oblikovanog za kebab doner.

U organizaciji Udruge Zaboravljeni branitelji 13. listopada 2016. od 10 sati blokiran je promet za sva vozila na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača osim za pješake i hitne slučajeve.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax