[FOTO] OO Mladeži HDZ BiH Čapljina izabrao novo vodstvo

15 Pro 2016
7235 puta
Piše: ČA::portal Piše: ČA::portal

OO Mladeži HDZ BiH Čapljina sinoć je u dvoran Općinskog vijeća Čapljna održao redovitu Izbornu skupštnu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo ove Općinske organizacije.

Pored izaslanika iz reda Mladeži HDZ BiH Čapljina sjednci je nazočio i predsjednik OO HDZ BiH Čapljina i načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, dopredsjedavajući Općinskog vijeća Čapljina Pero Knežević i predsjednica Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača Čapljina Nives Rotim.

Predsjednik OO HDZ BiH Čapljina dr. Smiljan Vidić istaknuo je u svom obraćanju okupljenima kako je ponosan na OO Mladeži HDZ BiH Čapljina, koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj članova, a čiji članovi sve više i više preuzimaju političku i društvenu odgovornost na važnim pozicijama.

Izvješće o radu podnio je predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Čapljina Mate Nikše, koji je nabrojao neke od mnogobrojnih aktivnosti koje je provela ova Općinska organizacija, a koja je zasigurno jedna od najaktivnijih u Hercegovčko-neretvanskoj županiji.

Mladež je izabrala novi saziv ove općinske organizacije u sastavu: Nikola Matić, Tihomir Šutalo, Vlado Jović, Mario Mikulić, Danijela Nogolica, Martina Nikše, Kristina Bošković, Marin Karlović, Ana Brajković, Dragan Grgić, Ana Pavlović, Boris Previšić, Cvitan Jelčić, Stanko Marić, Mario Babić, Ilija Vegar, Ivana Popović

Izabran je i novi Nadzorni odbor u sastavu: Martina Kević, Darijan Bošković, Vesna Martić, Ante Jurković

Za novog predsjednika OO Mladeži HDZ BiH Čapljina jednoglasno je izabran Vlado Jović.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax