Priopćenje HKUD ''Seljačka sloga'' Trebižat – Čapljina o IX. Međunarodnom susretu klapa u Trebižatu

30 Kol 2016
4946 puta
trebizat.com trebizat.com

Ovogodišnji  IX. Međunarodni susret klapa u Trebižatu je održan  u četvrtak 25. kolovoza i okupio je 11 klapa na radost brojne kulturne javnosti  pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića i Načelnika općine Čapljina te uz potporu generalnog sponzora Vijeća Ministara BiH. 

Publika je s pravom uživala u izvedbi klapa što su prenijeli brojni mediji. Tradicionalno, poslije koncerta, je organizirano zajedničko druženje i večera za sudionike i uzvanike na terasi doma kulture u Trebižatu. Ovogodišnje je druženje bilo iznimno veselo i trajalo je do pred zoru. 

Zahvaljujući radu Društva,  Susret klapa u Trebižatu  je postao prepoznatljivi  ''Brend''  kojim se s ponosom može pohvaliti Trebižat, Čapljina i BiH.

U svezi  tekstova u kojima su izrečene brojne laži ističemo i pojašnjavamo; gospodin Milenko Soče, kandidat za načelnika na predstojećim izborima, nije u Trebižatu napadnut, protjeran i slično. Jedino nasilje svojim su ponašanjem prouzročili  pojedinci koji su u njegovo ime blatili naše Društvo. Napominjemo  da među sponzorima ovogodišnjeg Susreta klapa, tvrtka  ''Plantaže'', čiji je gospodin Milenko Soče direktor , nije bila sponzor, niti je isti najavio svoj dolazak. 

Svi članovi Društva angažirani za provedbu manifestacije IX. Međunarodni susret klapa u Trebižatu ponašali su se sukladno Protokolu usvojenom na sjednici Organizacijskog odbora. Zbog svega navedenog, Organizacijski odbor odbacuje i osuđuje sve neistine izrečene o Društvu i njegovim istaknutim članovima.Tolerancija, uljudnost, dostojanstvo čovjeka imperativ je HKUD ''Seljačke sloge'' Trebižat te je zato neprihvatljivo ponašanje pojedinaca koji prijetnjama i ucjenama  nastoje naštetiti Društvu kako bi sebi priskrbili predizbornu pozornost. 

Cijelo priopćenje možete pročitati OVDJE.

Organizacijski odbor

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax