Remi GOŠK-a i Zrinjskog

16 Srp 2016
724 puta
Piše: Dušan Musa | VL Piše: Dušan Musa | VL Foto: Čaportal

Pripremna utakmica između GOŠK-a i Zrinjskog u Gabeli, u cijelosti je ispunila očekivanja na ovosezonsku premijeru stotinjak pristiglih ljubitelja nogometa. 

Zadovoljan može biti i Nedim Jusufbegović, novi trener Gabeljana, pa i Vinko Marinović trener prvaka BiH. Ljubitelji nogometa mogli su uživati ne toliko u lijepo, koliko u žustroj i borbenoj utakmici. 

Trener domaćih Jusufbegović može biti dvostruko zadovoljan rezultatom i činjenicom da je uspješno debitirao na klupi ''lavova'', kao i činjenicom da je njegova momčak prikazala dobru igru. 

Razloga za nezadovoljstvo nije imao ni trener gostiju Marinović, jer je kombinirani sastav Zrinjskog odigrao odgovorno i borbeno. 

Poveo je GOŠK pogotkom Mišića već u devetoj minuti. Bio je to mat u nekoliko poteza. Nakon kombinacije po lijevoj strani, loptu je primio Marsel Mace, varkom se oslobodio čuvara i lijepo poslužio Mišića u šesnaestercu. 

Na trenutak Mišić je djelovao zbunjeno, mlako je tukao međutim lopta je na putu prema vratima zakačila nekoga od gostujućih nogometaša i otkotrljala se u mrežu. 

Bila je to prva prilika na utakmici, koja je završila vodstvom Gabeljana koji su u prvom poluvremenu djelovali sigurnije, znalački sprečavajući napade Zrinjskog. 

U nastavku nakon izmjena, Zrinjski je bio poduzimljiviji, ali je do poravnanja došlo tek u 74. minuti. Strijelac je bio Miloš Filipović sa 11 metara. 

GOŠK je započeo utakmicu u sastavu: Brkić, Đaić, Dodig, Čović, Jelavić, Puljić, Petrović, Mišić, Mace, Kašić i Ereiz.

Za Zrinjski utakmicu su počeli: Vasilj, Čolić, Radeljić, Miletić, Lučić, Miketek, Žeravica, Sivrić, Pehar, Stojanović i Aćimović. 

U nastavku oba trenera izvršila su niz izmjena. Utakmicu su vodili mladi čapljinski suci, glavni je bio Martinović, a pomoćnici Čerkez i Beno. 

Nakon utakmice protiv Zrinjskog ekspedicija GOŠK-a u subotu, 16. srpnja seli na Kupres, gdje će obaviti drugu fazu priprema. 

Prema riječima direktora Ilića, na Kupres će putovati 25 nogometaša. 

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax