[VIDEO] Marko Bošnjak nova je balkanska tinejdžerska zvijezda

04 Srp 2016
5854 puta
HMS.ba HMS.ba

Pobjednik druge sezone najpopularnijeg dečijeg glazbenog natjecanja u regiji je Marko Bošnjak, 11 godišnji dječak iz Rame, prenosi Hrvatski Medijski Servis. Publika je svojim glasovima odlučila da pobjednik druge sezone Pinkovih zvijezdica bude dječak koji je svojim glasom oduševljavao sve iz nedelje u nedelju.

Jutros u 3: 46 minuta na kraju vuišesatnog superfinala u kojem su se natjecali najbolji od najboljih voditeljica emisija “Pinkove zvijezdice priopćila je rezultate posljednjeg presijeka glasova kada su u finišu ostali Martija Stanojković i Marko Bošnjak. Najviše glasova publike dobio je dječak kojeg su na Pinku prozvali “Božije dijete”

Marko nije mogao sakriti suze! Ostali natjecatelji su ga grlili i čestitali mu na pobjedi. U studiju je sjajna atmosfera i svi slave zajedno s Markom i njegovom obitelji. Kroz ovo natjecanje, Marko je pokazao vanserijski talenat a nerijetko je svojim nastupima izazivao suze članovima stručnog žirija.

Marka smo svi zavoleli zbog njegovog sjajnog glasa, ali i šarma koji posjeduje. Pokazao se kao sjajan imitator, a pred njim je sigurno blistava karijera.

– Sad je napokon kraj, ovo je sedamnaesti naš dolazak u Beograd, a on je broj sedamnaest. Možda to nešto znači. Žao mi je što je sada kraj, nedostajaće nam sve ovo – rekla je Markova mama.

– Martija je zahtjevna, perfekcionista! Ona se trudila da svaki nastup bude savršen. A nervozu zbog toga uvek je trpjela majka, naravno – otkrila je Martijina mama.

Marko Bošnjak se poslednji put u superfinalu predstavio pesmom Jadranke Stojaković “Što te nema”. Publika u studiju za vrijeme njegovog nastupa nije prestajala skandirati i aplaudirati. Poslušajte Markov superfinalni pobjednički nastup.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax