[FOTO] Održana promocija prve knjige Čapljinke Monike Sušac

19 Ožu 2016
7126 puta
Piše: ČA::portal Piše: ČA::portal Foto: ČA::portal

U Čapljini je u petak navečer održana promocije knjige Čapljinke Monike Sušac. Radi se o književnom prvijencu ove mlade autorice koji nosi naslov ''Možda mene čeka neki novi svijet''.

Pored autorice Monike Sušac knjigu su predstavili i profesorica hrvatskog jezika i književnosti Marijana Krmek, čapljinski književnik Ljubo Krmek i fra Miljenko Mića Stojić, dok je program vodio Mate Kuran.

Vrijedi istaknuti kako je za ilustracije u knjizi zaslužan Martino Kordić, a za glazbeni ugođaj večeri pobrinuo se Pero Križanović.

''Pred vama je moja prva knjiga koju vam s veseljem pružam na čitanje. Vrlo je osobna, otkriva mene, moja razmišljanja i nade koje vam nudim na dlanu bez imalo ustezanja i srama. Nemam za to ni razloga. Tek mi je dvadeset godina i imam pravo na svoje mladalačke tjeskobe, boli, upite; na svoje suze i smijeh, tuge i radost.

Sve sam to pokušala prenijeti na papir i upravo tako je nastala ova knjiga. S razlogom je posvećujem onima koji su srcu najbliži i najdraži, onima koji su me stvorili osobom kakva jesam. Prvenstveno su to moji dragi roditelji, koji me uče, podižu i ćvrstvo drže. Ne manje važan oslonac su moja divna braća. I kada kritiziraju i kada hvale, znam da me vole najviše na svijetu. Stoga ovaj svoj uradak posvećujem i njima.

Moja poruka prije čitanja jest da moramo pustiti životu da nas oblikuje u ljude, ali da moramo ostati svoji. Postati i ostati čovjek nije jednostavno, ali je moguće. Ja samo slijedim svoju zvijezdu sreće, zahvaljujem Bogu na svakom novom danu i...živim!'', poručila je autorica.

Monika Sušac rođena je 10. svibnja 1994. godine, studentica je treće godine međunarodnih odnosa i diplomacije u Mostaru, a ovo je njena prva objavljena knjiga.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax