[FOTO] Bivolje Brdo dobiva sustav za tehničku vodu

18 Ožu 2016
3372 puta
Piše: Bljesak.info Piše: Bljesak.info Foto: ČA::portal

U Čapljini je u petak upriličeno potpisivanje ugovora između Općine Čapljina kao naručitelja i odabranog izvođača radova ''Miličević'' d.o.o. Kreševo, za projekt vodoopskrbnog sustava za tehničku vodu naselja Bivolje Brdo u čapljinskoj općini.

Ovim ugovorom predviđena je nabava opreme i izgradnja objekata sustava za osiguranje tehničke vode na lokalitetu Bivolje Brdo, a ovo je ujedno i prva faza izgradnje vodoopskrbnog sustava, dok će se u preostalim fazama izmoći sredstva za nastavak radova na području naselja Domanovići i Počitelj Brdo.

Riječ je o projektu ukupne vrijednosti 894.523,50 KM kojeg financira općina Čapljina i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ. U ime općine Čapljina ugovor je potpisao načelnik dr. Smiljan Vidić, a ime izvođača radova direktorica tvrtke ''Miličević'' d.o.o. Milijana Miličević - Dilber.

''Ovo je samo jedan koraku u realizaciji cijelog ovog projekta. Do sada se na njemu puno posla odradilo, što je za javnost nevidljivo, počevši od vremena dolaska mještana i predstavnika mjesne zajednice Bivolje Brdo prije tri godine sa idejom pa sve do trenutka kada ćemo potpisati ugovor o izvođenju radova. Iza nas je puno posla zato je zadovoljstvo staviti potpis na ugovor, a još veće zadovoljstvo svima će nam biti kad gore na platou Dubrava pustimo vodu.

Posebno zadovoljstvo bit će kad posao u cijelosti bude gotov. Ističem da je ovo samo prva faza, ne mislimo stati na ovome već širiti vodovod koliko to tehničke mogućnosti budu dopuštale, i na okolna naselja”, istaknuo je prilikom potpisivanja ugovora načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Tvrtka “Miličević” d. o. o. iz Kreševa ima iza sebe dvadesetogodišnje iskustvo.

''Bit će nam zadovoljstvo sudjelovati u projektu čiji će učinci vrlo brzo biti vidljivi'', istaknula je za medije direktorica tvrtke Milijana Miličević - Dilber.

Pomoćnik načelnika općine Čapljina Dalibor Milinković istaknuo je da će Bivolje Brdo istodobno dobiti i tehničku i pitku vodu, s obzirom da su u završnoj fazi i radovi na izgradnji vodoopskrbnog sustava za cijeli plato Dubrava.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax