[FOTO] Čović u Čapljini: Pobjeda HDZ-a BiH na lokalnim izborima u Čapljini je sigurna!

18 Ožu 2016
3531 puta
Piše: ČA::portal Piše: ČA::portal Foto: ČA::portal

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović boravio je danas u službenoj posjeti Općinskom odboru HDZ BiH Čapljina.

U izaslanstvu uz predsjednika Čovića bila je i Borjana Krišto, zamjenica predsjednika HDZ BiH i predsjedavajuća Parlamentarne skupštine BiH.

U zgradi OO HDZ BiH Čapljina održan je tako sastanak kojemu su uz predsjednika OO HDZ BiH Čapljina dr. Smiljana Vidića nazočili svi članovi ovog Općinskog odbora.

Posjet je bio u sklopu priprema za predstojeće lokalne izbore što je i bila glavna tema razgovora sastanka. Razgovaralo se o dosadašnjim rezultatima OO HDZ BiH Čapljina kao i o projekcijama izbornog rezultata za lokalne izbore koji će se održati u listopadu. 

''S obzirom na dosadašnji kvalitetan rad Općinskog obora  HDZ BiH Čapljina ja ne sumnjam u još jednu veliku pobjedu naše stranke u ovoj sredini, kako za načelnika tako i za Općinsko vijeće. 

Čapljinski HDZ je jedan od jačih općinskih odbora u cijeloj državi, koji dugi niz godina ostvaruje odlične rezultate, a ono što mene osobno posebno raduje jeste činjenica kako se na listama nalaze mladi ljudi koji su naša budućnost.

Ja osobno kao predsjednik, a i Predsjedništvo stranke, uvijek smo na raspolaganju za pomoć bilo koje vrste. Čapljinci će, siguran sam, znati i na ovim lokalnim izborima izabrati najbolje ljude, a ja vjerujem kako HDZ BiH Čapljina ima pobjednički tim za nadolazeće izbore'', istaknuo je Čović na sastanku.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax