[FOTO] Izlagači Malog Božićnog sajma Čapljina 2016.

08 Pro 2016
609 puta
Piše: Čaportal Piše: Čaportal

Čapljinski portal kao glavni medijski pokrovitelj Malog Božićnog sajma, koji će biti održan 10. i 11. prosinca u Čapljini, predstavlja treći dio izlagača. 

 U nastavku donosimo detalje o izlagačima, te galeriju njihovih radova na kraju teksta. 

CreativaM - Dekupaž proizvodi, satovi rađeni u dekupaž tehnici, ukrasne boce, vaze, ručno rađeni Božićni nakit od prirodnih materijala, ukrasne kutije, magneti.

Sv. Josip - Izrađujemo Tiffany i muran o predmete od stakla kao što su nakit, razni suveniri i ukrasi.

Tvornica mašte BM - Tvornica Mašte BM se bavi izradom decoupage ukrasnih kutija, ogledala, rokovnika, te personaliziranih kutija sa imenima, vašom fotografijom ili određenim porukama. 

Kameja u kosi

Decoupage Ana - Decoupage Ana se bavi izradom unikatnih decoupage proizvoda. U ponudi su kutijice različitih oblika i veličina, tacne, boce za likere, planeri, božićni ukrasi.

Vestido Design - Izrađujem odjeću, modne dodatke kao sto su: mašne, kravate, ogrlice od platna eye patches-očne pokrivače za djecu koja imaju strabizam. Djeca su sretna jer su im udobni eye patches zamjenili neudobne flastere. Terapija pokrivanja oka je uspješna uz očne pokrivače koji su perivi u vodi i dugotrajni su za razliku od flastera koji su jednokratni.

Nonina škrinjica - Pokloni sa dušom koji će izazvati osmijeh na dječijem licu, predmeti od drva, materijala i pletenina za djecu.

Martina nakit - Nakitom se bavim već skoro četiri godine. Izlažem nakit po buticima i frizerskim salonima, također često izlažem po sajmovima u BiH. 

Biljana art - Bavim se izradom različitih predmeta oslikavanjem, dekoupage tehnikom.

Palačinke Dračevo - Višići - Mladi iz župe Dračevo-Višići i ove godine za nas peku svoje super palaćinke. Sve što zarade, kao i prošle godine, ostavljaju za potrebe Caritasa. Lijepo se zasladite ,a uz to pomozite onima kojima je najpotrebnije. 

Kuhano vino i kobasice - Šta je Božić bez tradicionalnih mirisa, poput cimeta, crnog vina, klinčića te vanilije. Crno kuhano vino će za vas praviti veseli dvojac iz Mostara koji će pored vina posluživati i pečene bijele kobasice u lepini.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax