[FOTO] Izlagači Malog Božićnog sajma Čapljina 2016.

08 Pro 2016
4432 puta
Piše: Čaportal Piše: Čaportal

Čapljinski portal kao glavni medijski pokrovitelj Malog Božićnog sajma, koji će biti održan 10. i 11. prosinca u Čapljini, predstavlja drugi dio izlagača. 

U nastavku donosimo detalje o izlagačima, te galeriju njihovih radova na kraju teksta. 

Dacha Nakit - Davorka se počela baviti izradom nakita iz želje da za svaku priliku ima nakit koji će odražavati njeni stil i osobnost. S vremenom je dizajniranje i izrada nakita, igranje bojama i oblicima zauzelo posebno mjesto u njenom životu. Svaki komad nakita je unikatan i namijenjen je osobama koje žele naglasiti svoj jedinstven i originalan stil. Pri izradi nakita koristi različite vrste materijala : poludragi kamen, staklene i biserne perle, cirkone, ručno izrađene fimo perle. U kolekciji Dacha Nakit naći ćete i ogrlice heklane od staklenih perli.

Looney Spoony - predstavlja personalizirani pribor za jelo, zdjelice, šalice, čaše, poseban program za mladence, privjeske za ključeve te unikatne staklene kuglice za uspomene s imenima i omiljenim motivima za djecu i odrasle.

Ksenija torte - Dekoracija i slastice su oduvijek bile moja ljubav, savršena kombinacija okusa i izgleda, dođite i osjetite čaroliju slatkoga stola prepunog ukusnih delicija, svaki kolačić je priča za sebe i predstavlja unikatnu rukotvorinu iz moje slatke radionice.

K&K-Kamičak&Knolle  - Kamičak&Knolle, zajednički rad i ljubav prema rukotvorinama udružilo je dvije prijateljice da na svom štandu predstave svoja najbolja djela nastala u slobodno vrijeme. Kamičak predstavlja Sanela Pavlović koja u igri sa svjetlucavim kamenčićima i perlicama izrađuje nakit, oslikava drvene kutije, zidove te izrađuje neobične albume koji su do sada uveseljavali njene prijatelje u raznim prigodama. Knolle(klupko) Sandra Rašić Lah plete kućne papuče, torbe, nakit tehnikom mokro-suhog filcanja čime nastaju unikatni predmeti. Filcanje je tradicija u hladnoj Austriji gdje trenutno živi zato se odlučila za rad sa ovim prirodnim materijalom. Lagane, tople, pomažu kod zdravstvenih tegoba, odbijaju prašinu, lako se održavaju te pogodne za alergičare, tople pape neka i vas griju ovu zimu.

Rukotvorine Anita - Dekupaž kutijice za nakit, boce za likere, tacne i šećernice, kuhinjske daske i kuhače, teglice, božićni nakit i naruknice.

Tangled by G  - U današnjem dobu  ''Globalnog sela'' kada je  sve manje više  dostupno,  kada je  sve jednako i unificrano,  izazov je ali i ''moda'' biti drugačiji. No, u današnjem svijetu  ''kineskog'', ''plastičnog'' još je veći  imperativ  onog ''eko'', ''recikliranog'' ali opet drugačijeg. Moguće je reciklirati i uz to imati fantastično moderne stvari koje  su jedinstvene i neponovljive. Dokaz toga je brend „Tangled by G“ koji iz starih stvari stvara neponovljive  modne dodatke a sve u svom prepoznatljivom stilu. Grozdana Bradvica se krije iza branda „Tangled by G“ koja odlučuje pokazati svoju kreativnost tako što  od starih stvari (stare odjeće i materijala) stvara unikatne  predmete – torbe, tepihe i ogrlice. Na  sajmu će se predstaviti  sa kolekcijom  ukrasa  i dekoracija  za  Božić. 

Lota Art - čine bračni par Lidija i Leon Jelčić koji se izradom nakita bave već 12 godina. Njihov nakit je dospio u skoro svaki dio svijeta i njihova najveća odlika je unikatnost i kvaliteta. Dokaz da se upornim radom i trudom može živjeti i od ovog posla.

Antić Art - Gordana Antić iz Čeljeva počela se baviti dekupažom volontirajući u Udruzi Betlehem. Osim dekupaža radi sitnice od prirodnog materijala prigodne za darove. Na sajmu će izlagati boce, šalice, tanjure, magnetiće, ukrasne lončanice.

Torte & Kolači "San Marino" Čapljina - Domaće torte i kolači za sve prigode. Izrađujemo sve vrste prigodnih unikatnih torti,svadbenih torte kao i slatke dekorativne stolove za krštenja, rođendane, svadbe, pričesti, krizme, djevojačke večeri, domjenke i sve ostale posebne trenutke za koje želite imati savršenu slasticu koje samo San Marino može učiniti još ljepšim...  Na ponudi imamo preko 30 vrsta domaćih torti, kao i suhih i dekorativnih kolačića. 

MyArt Sreta - Moderni dekupaž na moj način, miješane tehnike izrade.

Maja Design -  Iz Ljubuškog izrađuje torbe (za velike i male), kožni omoti za studentske indekse, nakit(ogrlice, naušnice, narukvice), dječji program (suknjice, trakice za kosu, privjesci za dudu), dodaci za vjenčanja (čaše za šampanjac, jastuci za prstenja, vjenčani ukrasi). 

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax