Uvjeti korištenja

AUTORSKA PRAVA

Čapljinski portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Sadržaj na Čapljinskom portalu zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist Čapljinskog portala. Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

 

Osim autorskog sadržaja portala, na Čapljinskom portalu se objavljuju i agencijske vijesti, vijesti iz drugih medija, cjelovite ili djelomično navedene i kao takve predstavljaju autorsko vlasništvo navedenih medija. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava ili navođenja izvora, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

 

SADRŽAJ I USLUGE

Čapljinski portal zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na Čapljinskom portalu se nalazi i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Čapljinski portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan Čapljinskog portala portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Čapljinski portal ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

PRIVATNOST KORISNIKA

Čapljinski portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Čapljinski portal neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Čapljinski portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru).

 

Ove podatke Čapljinski portal koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Čapljinski portal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Čapljinskog portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

PRAVILA PONAŠANJA

Korisnicima Čapljinskog portala strogo je zabranjeno: - objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički. - objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima - lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe - svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme - prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika Čapljinski portal nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji i čitatelji. Ukoliko postoji opravdani razlog da se neki komentari ili tekstovi uklone potrebno je obavijestiti administratora. Čapljinski portal će nastojati po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

 

KOMENTARI

Čapljinski portal nije odgovoran za sadržaj komentara objavljenih na portalu. Komentari objavljeni od strane čitatelja odražavaju isključivo stavove njihovih autora, a nikako i stavove Čapljinskog portala.

 

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Čapljinski portal zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

- Email: capljinski.portal@gmail.com

- Mob: +387 63 808 889

- Uvjeti korištenja

- Marketing

O nama

                

Policija 

036 805 106 ; 122

Vatrogasno društvo

036 805 087; 123

Dom zdravlja 

036 808 155; 124

Općina  

036 805 052

036 805 983; Fax